NL EN
Demo aanvragenHome

Onderwijs en opvang komen samen via de koppeling met ParnasSys

ParnasSys biedt het webbased leeradministratie- en leerlingvolgsysteem dat door veel Nederlandse basisscholen gebruikt wordt. In een eenvoudige en veilige omgeving kan er informatie worden ingevoerd die voor een school belangrijk zijn. In de huidige tijd is het ondenkbaar dat kinderopvang en onderwijs niet samenwerken. Of het nu gaat om opvang en onderwijs onder één dak, of simpelweg het contact rondom het halen en brengen van kinderen, er is altijd sprake van een samenwerking. Vanuit deze gedachte heeft KidsKonnect als strategische partner de samenwerking met ParnasSys gezocht om het voor klanten mogelijk te maken deze twee werelden samen te brengen onder één portaal. Handig voor de leerkracht, maar ook voor de ouder. Doordat KidsKonnect de data vanuit meerdere administraties kan samenvoegen is het tevens mogelijk om als IKC te werken met één portaal, met hierin de gegevens van zowel de schoolkinderen als de kinderopvang. De ouder ziet en regelt alles op één plek in één app! Handiger wordt het niet.
Wat doet de koppeling?
De koppeling met ParnasSys is op twee manieren te gebruiken. Enerzijds om te zorgen voor een warme overdracht vanuit het kindvolgsysteem van KidsKonnect naar de betreffende school van het kind. KidsKonnect verstuurd digitaal observatieformulieren naar het leerlingdossier in ParnasSys zodat de docent direct op de hoogte is van de laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het kind.

Anderszijds is het mogelijk om vanuit de school de gegevens van kinderen, ouders en klassen binnen te halen om zo het Ouderportaal te vullen. Zowel scholen als IKC’s kunnen op deze manier gebruik maken van KidsKonnect waarbij beide werelden samen komen op één plek, voor docent en ouder!

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website