NL EN
Demo aanvragenHome

Heb je een vraag?
Wij staan voor je klaar

KidsKonnect

Ik heb een vraag gerelateerd aan:

Heb je een algemene vraag over KidsKonnect? Vul dan het contactformulier in. Wil je liever bellen? Dat kan naar onze vestiging in Kampen of Haarlem. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. De laatste vrijdag van de maand zijn wij gesloten.

Support voor kindplanning en personeelsplanning is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij gesloten. Support voor oudercommunicatie is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij gesloten.

Support voor Flexkids is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij gesloten. Wil je iets weten over onze software? In ons documentatieportaal vind je veel informatie en handleidingen van alle functionaliteiten.

Support voor Konnect is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur. Elke vrijdag van de maand van de maand zijn wij gesloten.

Support voor The Nanny is maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Woensdag zijn wij gesloten evenals elke laatste vrijdag van de maand.

Support voor Kocon is maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar. Elke laatste vrijdag zijn wij gesloten.

Support voor KidsVision is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij gesloten.

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen

ContactformulierDemo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website