DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Vanuit de samenwerking met ParnasSys biedt KidsKonnect de mogelijkheid om de methode Ontwikkelingslijnen het Jonge Kind van Driestar Educatief te gebruiken voor het volgen van kinderen. Dit is een doorgaande leerlijn van 0-7 jaar, waarbij de eerste vier jaren geobserveerd kunnen worden in KidsKonnect.
KidsKonnect Partners

Driestar Educatief

Opgeslagen observatieformulieren kunnen vanuit de app van KidsKonnect gedeeld worden met de ouder, maar ook met ParnasSys. Zo blijven altijd de juiste personen op de hoogte van de ontwikkeling van het kind!

De ontwikkelingslijnen Zien voor BSO in KidsKonnect

Naast een methode 0-4 biedt KidsKonnect ook de mogelijkheid om voor de BSO de methode Zien van ParnasSys te gebruiken voor het volgen van kinderen vanaf 4 jaar. Deze methode focust op het sociale aspect, welbevinden en betrokkenheid. Ben je een organisatie die zoekt naar een manier om het observeren van kinderen vorm te geven voor de BSO, neem dan zeker contact op!

Wat doet de koppeling?

Vanuit KidsKonnect is het mogelijk een digitale overdracht te doen naar de school. Wanneer bekend is naar welke school het kind gaat is het mogelijk om via een digitale overdracht de dossiers over te zetten naar ParnasSys, zodat de docent verder kan waar de medewerker in de kinderopvang is gebleven! Uiteraard vindt deze overdracht plaats na digitaal akkoord van de ouder in KidsKonnect.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Driestar Educatief voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl