NL EN
Demo aanvragenHome

KidsKonnect breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname Social Schools

Haarlem - Vanaf vrijdag 16 juli is Social Schools onderdeel van KidsKonnect. Hiermee wordt de afstand tussen kinderopvang, basisonderwijs en ouders kleiner. Social Schools is het communicatieplatform op het gebied van software voor het basisonderwijs.
Social Schools bouwt software voor scholen en schoolbesturen, die de communicatie en samenwerking bevorderen tussen school, thuis en andere betrokkenen. Het is hét platform dat het leerproces faciliteert en maakt de samenwerking in de driehoek kind, school en ouder(s) laagdrempelig. Het platform biedt diverse apps om de communicatie te professionaliseren en de ouderbetrokkenheid te vergroten.
Samenwerken
Kinderopvang en onderwijs werken steeds intensiever samen. Een goede overdracht van informatie en een uniforme manier van communiceren met ouders is hierbij essentieel. Kinderen zijn gebaat bij een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang omdat het een positieve impact heeft op de ontwikkellijn van het kind. Systemen mogen hierbij geen belemmering zijn, maar deze moeten informatie-uitwisseling juist stimuleren.
 
Het gehele team van Social Schools blijft actief betrokken bij het succes van het platform onder de vlag van KidsKonnect. Zij zullen meewerken aan de missie van KidsKonnect: de branche voorzien van goede software, welke werk uit handen neemt, zodat onze klant zich kan richten op waar het echt om gaat: de kinderen.  

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website