NL EN
Demo aanvragenHome

Portabase sluit zich aan bij KidsKonnect

Vanaf 8 april is Portabase onderdeel van de KidsKonnect groep. Door deze samenwerking breiden de diensten van KidsKonnect verder uit. Portabase is namelijk dé specialist op het gebied van software voor de gastouderopvang.
Portabase is vanaf 2009 actief in de markt. Portabase is gestart met software voor de gastouderbranche, maar levert sinds 2015 ook software voor de kinderopvang, BSO en de peuteropvang. Er bestaat al geruime tijd een intensieve samenwerking tussen Portabase en het merk Konnect.
 
De eigenaren van Portabase, Daniël Oosterhuis en Menno Baris, blijven met het gehele team aan boord om de missie van KidsKonnect te ondersteunen: de kinderopvangbranche voorzien van goede software, welke werk uit handen neemt, zodat zij zich kunnen richten op waar het om gaat, de opvang en ontwikkeling van het kind.   
Samenwerking maakt sterker
Michiel Cornelissen, algemeen directeur van KidsKonnect: 'De missie van Portabase sluit volledig aan bij de kernwaardes van KidsKonnect. Innovatief, excellente dienstverlening en met passie voor onze klanten. Door de samenwerking ontstaat er een nieuw verband, waar kennis en kunde worden uitgebreid'.
 
Daniël Oosterhuis, technisch directeur Portabase: 'De gecombineerde kennis en technische slagkracht van Portabase en KidsKonnect biedt onze klanten ongekende voordelen. Daarnaast is dit ook een bevestiging dat gastouderopvang een prominente plek verdient binnen de kinderopvang.'

Menno Baris, algemeen directeur Portabase voegt hier aan toe: 'Dankzij deze samenwerking kunnen we een nóg completer productaanbod bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze ambitie om zowel kleine als grote kinderopvangorganisaties van goede software te voorzien zal hierdoor nog meer gestalte krijgen.'

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website