DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenActueel

Judith aan het woord

Gepubliceerd op: 22 mrt 2023

KidsKonnectors: De experts achter de software 

Wij doen er elke dag alles aan om onze software voor jou en je organisatie perfect te laten werken. Met zo’n 163 experts om precies te zijn. Allemaal kleine schakels, die samen een groot geheel vormen: de power en expertise van KidsKonnect. Weten wat al die schakels precies doen? In deze blogreeks leer je de mensen achter onze software beter kennen. 

KidsKonnector Judith

Naam: Judith Dollé 
Leeftijd: 44 jaar 
Functie: consultant 
Is goed in: klantcontact 
Hobby: Koken & hardlopen 

Als consultant bij KidsKonnect heeft Judith Dollé elke dag contact met klanten. Ze helpt ze met het implementeren van de OuderApp, op locatie of via Teams. Daarnaast geeft ze beheertrainingen en gaat met klanten aan de slag om hun ouderportaal op maat in te richten. Zodra de medewerkers van de opvang er helemaal klaar voor zijn, gaan de ouders de app gebruiken. 
“Ik kom zelf ook uit de kinderopvang, dus ik begrijp onze klanten heel goed.”

Elke dag anders 

“KidsKonnect is een leuk, dynamisch bedrijf en geen werkdag is voor mij hetzelfde. We hebben zo’n groot aanbod, waaronder de OuderApp, dat we alle klanten precies kunnen geven wat ze nodig hebben. En dat is letterlijk bij elke kinderopvangorganisatie anders, want ze hebben allemaal een ander beleid, andere wensen en andere instellingen. Zo moet je als organisatie bijvoorbeeld bedenken of ouders dagen mogen ruilen via de app of een tegoed mogen opbouwen voor feestdagen. En wat doe je als een ouder een kind afmeldt wegens ziekte? Krijgen ze daar een dag voor terug of niet? Daar gaan we als consultant eerst over in gesprek tijdens de kick-off meeting. Wat is het beleid en hoe willen ze de instellingen in de OuderApp hebben? Als we dat allemaal op een rijtje hebben, geef ik advies en richt ik de software op maat in. Ik kom zelf ook uit de kinderopvang en omdat ik ook aan de andere kant gewerkt heb, begrijp ik onze klanten heel goed. Ik weet bijvoorbeeld dat bij klanten de werkdruk erg hoog is. Doordat ik op dit soort situaties kan inspelen in combinatie met mijn branche-ervaring, kan ik de klant goed begrijpen en helpen.  

Ontzorgen 

“Heel fijn hoe de software van KidsKonnect de medewerkers op kinderopvangorganisaties en scholen ontzorgt. Met onze OuderApp verbeter je de communicatie met de ouders. Locatiemanagers kunnen met één bericht hun hele doelgroep bereiken. Het zijn korte lijnen en zo worden ouders op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurt op een dag. 

Ouders met kinderen van 0-4 jaar gebruiken de app over het algemeen heel intensief, want die willen graag op foto’s zien hoe het met hun kleintje gaat. Op de BSO is het vooral handig als je je kind wilt afmelden, dagen wilt ruilen of extra dagen wilt laten komen. Natuurlijk houden we ons strikt aan de AVG en zijn de foto’s beschermd.” 

Het dagboekje  

“Mijn lievelingsfeature is het dagboek. Eigenlijk is dat het schriftje van vroeger, maar dan digitaal. Wat doen ze, wat hebben ze gegeten en gedronken, met een leuke foto erbij. De ouder kan dat dagboekje aanvullen. Aan het einde van opvangtijd, kunnen ouders het downloaden en laten afdrukken. Zo hebben ze een heel leuk boek voor later. Verder is het natuurlijk gewoon superhandig om facturen, plaatsingsovereenkomsten, jaaropgaves, toestemmingen en verklaringen op één plek te hebben. Daarom vind ik deze functie heel handig voor klanten én ouders." 


Houd de blogreeks in de gaten, want volgende week vertelt Stephan meer over zijn werk als Software engineer.

Wil je dat Judith meedenkt over de oudercommunicatie binnen jouw organisatie of heb je andere een vraag? Neem dan contact met haar op via: info@kidskonnect.nl. 
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!

Vragen?

Appen, bellen mailen of toch liever een afspraak inplannen? It’s your choice : )
Telefoon E-mail
Demo aanvragen