NL EN
Demo aanvragenHome

De bdKO gun je elke directeur!

De bdKO is sinds 2005 hét ontmoetings- en inspiratieplatform waar directeuren/bestuurders in de kinderopvang kennis kunnen delen. Wij ondersteunen de continue groei van innovatief, competent en integer management.Hiervoor bieden wij jaarlijks een interessant en interactief programma aan met voldoende ruimte voor informele contacten met collega’s.
Het collectieve belang
De bdKO draagt een positief beeld over de beroepsgroep uit door het delen van de Gedragscode, Governancevode Kinderopvang en de Advies Regeling Arbeidsvoorwaarden voor directies/bestuurders.

Centraal in de Gedragscode staat een professioneel en waarden gedreven leiderschap. In de Governancecode Kinderopvang draait het om goed bestuur, behoorlijk toezicht en
 transparantie voor stakeholders. De Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden voor de primaire beloning van Raden van Bestuur/directies voor kinderopvang biedt handvatten voor het tot stand brengen van goed onderbouwde, transparante en marktconforme primaire beloningsverhoudingen tussen Raden van Bestuur/directies van organisaties voor kinderopvang.
Ontmoeting en inspiratie
De bdKO inspireert directeuren met actuele onderwerpen gericht op de versterking van de kwaliteit en de professionalisering van jou als directeur. Dit doen we door het aanbieden van professioneel begeleide intervisie, workshops en landelijke dagen tegen een voordelig
tarief. Onze bijeenkomsten bieden je de kans om collega directeuren te ontmoeten en op een andere manier metelkaar in gesprek te gaan!
Gun jezelf ook een bdKO lidmaatschap
Investeer in jezelf als directeur! Maar ook collegadirecteuren hebben baat bij jouw expertise en ervaring. Gezamenlijk kunnen we ons sterk maken voor een positieve uitstraling naar de sector door ons te laten leiden door onze Gedragscode en Governancecode Kinderopvang en door het toepassen van de Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden.
Geïnteresseerd in bijeenkomsten van de bdKO?
Neem dan een regelmatig een kijkje op onze site: www.bdko.nl  Ook als je geen lid bent van de bdKO nodigen wij je van harte uit om vrijblijvend deel te nemen aan één van onze bijeenkomsten om kennis te maken met de bdKO. Je kan je voor het bijwonen van bijeenkomsten van de bdKO opgeven door contact op te nemen met het bureau van de bdKO via telefoonnummer 079 363 81 02.
Lid worden?
Iedereen die een directiefunctie vervult in één van de werksoorten die in de Wet kinderopvang genoemd worden kan lid worden. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website