DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Request demoPartners
Alles onder één dak: van het verzamelen van reviews tot uitgebreid klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek.
KidsKonnect Partners

Feedback Company

Geef de oudertevredenheid en je online vind- en zichtbaarheid een boost met Feedback Company en KidsKonnect.

Wat doet de koppeling?

Door de integratie tussen Feedback Company en KidsKonnect is het een fluitje van een cent om geautomatiseerd tevredenheidsonderzoek te versturen op belangrijke contactmomenten binnen de klantreis. De juiste vragenlijst, op het juiste moment, naar de juiste persoon. Maar dat is nog niet alles.

Onze unieke samenwerking met Google stelt ons in staat, als één van de weinige onderzoeksbureaus, om de verzamelde reviews automatisch door te sturen naar de zoekresultaten voor de welbekende gele review sterren. Deze gele sterren zijn een bekend symbool voor betrouwbaarheid en tevredenheid en zullen potentiële ouders vertrouwen geven in de kwaliteit van jouw kinderopvang.

Voor wie is de koppeling bestemd?

Voor de branche, door de branche
De vragenlijsten zijn met en door de kinderopvangbranche ontwikkeld. Er is een ruime bibliotheek beschikbaar met (standaard) branchespecifieke vragen om het optimale uit het onderzoek te halen. Samen bepalen we welke vragen relevant zijn voor jouw organisatie. Je hoeft het wiel dus niet helemaal zelf opnieuw uit te vinden.

Inzicht per medewerker, team, afdeling en vestiging
De resultaten zijn per medewerker, team, afdeling en vestiging inzichtelijk. Dit maakt het uitermate gemakkelijk om de resultaten onderling te vergelijken, elkaar te helpen en om direct te sturen op de pijnpunten. De resultaten zijn zichtbaar in een real-time dashboard.
Als enige onderzoeksbureau is Feedback Company daarnaast in staat om de gehele klant- en medewerkers reis in kaart te brengen, van reviews verzamelen tot uitgebreid klant- en medewerkersonderzoek. Alles onder één dak.

Wat levert de koppeling op?

Besteed je kostbare tijd aan de kinderen
De integratie zorgt ervoor dat er geautomatiseerd, bij bepaalde gebeurtenissen, de juiste vragenlijst, op het juiste moment, naar de juiste persoon wordt gestuurd. Zo kun jij je aandacht en kostbare tijd besteden aan wat echt belangrijk is; de kwaliteit van jouw kinderopvang.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!
Feedback Company (in 2020 gefuseerd met Tevreden.nl) meet en onderzoekt al jaren de ervaringen van duizenden ouders. Wij gaan voor efficiënte en inzichtelijke quickscans en deepdive-onderzoek. Op maat gemaakt en altijd in overleg, afhankelijk van de behoefte. Onze onderzoekers zorgen voor rapportages, duiding en slimme actiepunten. We werken met overzichtelijke dashboards, een eigen platform en toegankelijke, innovatieve tools.