DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Voor kinderopvangorganisaties is het belangrijk om een duidelijk en effectief debiteurenbeleid te voeren, maar dit neemt vaak veel tijd in beslag. Bovendien is er niets vervelender dan een debiteur die een factuur niet (op tijd) betaalt.
KidsKonnect Partners

Payt

Payt helpt graag met snellere betalingen en neemt graag een deel van jouw werk over door middel van automatisering. Snellere betalingen, meer controle en ruimte voor persoonlijk contact zijn jouw winst.

Wat doet de koppeling?

Op het moment dat je besluit het debiteurenbeheer (deels) uit te besteden, worden de diensten van Payt automatisch gekoppeld aan KidsKonnect. De software van Payt herkent automatisch welke debiteuren op welke momenten en op welke manier herinnerd moeten worden. Zo worden openstaande vorderingen sneller betaald en niet vergeten door jouw debiteur. Klanten kunnen hun factuur inzien in een online dossier.
Meer info over Payt        

Payt en KidsKonnect

Jeroen Krosse van Payt vertelt jou in deze video wat de waarde is van de samenwerking tussen KidsKonnect en Payt voor jou! Wil jij hier meer over weten?
Bekijk de video

Meer weten?

Benieuwd naar wat Payt voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email