DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
ParnasSys biedt het webbased leeradministratie- en leerlingvolgsysteem dat door veel Nederlandse basisscholen gebruikt wordt. In een eenvoudige en veilige omgeving kan er informatie worden ingevoerd die voor een school belangrijk zijn.
KidsKonnect Partners

ParnasSys

In de huidige tijd is het ondenkbaar dat kinderopvang en onderwijs niet samenwerken. Of het nu gaat om opvang en onderwijs onder één dak, of simpelweg het contact rondom het halen en brengen van kinderen, er is altijd sprake van een samenwerking.

Of het nu gaat om opvang en onderwijs onder één dak, of simpelweg het contact rondom het halen en brengen van kinderen, er is altijd sprake van een samenwerking. Vanuit deze gedachte heeft KidsKonnect als strategische partner de samenwerking met ParnasSys gezocht om het voor klanten mogelijk te maken deze twee werelden samen te brengen onder één portaal. Handig voor de leerkracht, maar ook voor de ouder. Doordat KidsKonnect de data vanuit meerdere administraties kan samenvoegen is het tevens mogelijk om als IKC te werken met één portaal, met hierin de gegevens van zowel de schoolkinderen als de kinderopvang. De ouder ziet en regelt alles op één plek in één app! Handiger wordt het niet.

Wat doet de koppeling?

De koppeling met ParnasSys is op twee manieren te gebruiken. Enerzijds om te zorgen voor een warme overdracht vanuit het kindvolgsysteem van KidsKonnect naar de betreffende school van het kind. KidsKonnect verstuurd digitaal observatieformulieren naar het leerlingdossier in ParnasSys zodat de docent direct op de hoogte is van de laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het kind.

Meer weten?

Benieuwd naar wat ParnasSys voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email