DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Het maakt niet uit hoe de facturen worden aangeleverd: via een scanner, via de mail of via de app. OCRDocs weet er raad mee.
KidsKonnect Partners

OCRDocs

Met de handige Drag & Drop functie kunt u documenten naar OCRDocs slepen om te laten verwerken. Van declaraties kan direct een foto worden gemaakt waarmee uw (financiële) administratie direct wordt bijgewerkt.

OCR

OCRDocs maakt gebruik van OCR (Optical Character Recognition) ofwel Optische tekstherkenning. Door middel van ICR (Intelligent Character Recognition) ofwel slimme analyse van de inhoud wordt de relevante data gebruikt voor verdere verwerking. Hierdoor speelt de layout van het document geen belang en zijn geen sjablonen nodig.

Process​

Door verwerking worden direct kostenfacturen gemaakt of worden direct ontvangsten aan de factuur gekoppeld (zgn. logistieke facturen). Het is zelfs mogelijk om regelmatig op nieuwe ontvangsten te controleren. Is de relatie nog niet bekend binnen Business Central? Dan kan de relatie direct binnen OCRDocs worden aangemaakt.

Archiveer en Analyseer​

De verwerkte facturen en andere documenten worden in een digitaal archief opgeslagen. Dit digitale archief is volledig doorzoekbaar en is gekoppeld aan uw contacten, leveranciers of klanten. Op deze manier kunt U precies traceren welke interacties U met uw relatie heeft gehad. Sneller dus dan het opzoeken in ordners.

Meer weten?

Benieuwd naar wat OCRDocs voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email