DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Wil jij ook ontzorgd worden op het gebied van je salarisadministratie? Kies dan voor KEKZ, het kantoor met hart voor kinderopvang.
KidsKonnect Partners

KEKZ

KEKZ, de salarisspecialist voor kinderopvangorganisaties!

Wil jij ook ontzorgd worden op het gebied van je salarisadministratie? Kies dan voor KEKZ, het kantoor met hart voor kinderopvang.

Waarom kiezen voor KEKZ?

KEKZ is gespecialiseerd in het verzorgen van de salarisadministratie voor kinderopvangorganisaties. We kennen de markt en de cao kinderopvang van binnen en buiten. Bij ons weet je dus zeker dat alles via de laatste wet- en regelgeving geregeld is.
Bij KEKZ is salarisadministratie nog echt mensenwerk. Heb je als organisatie of medewerker een vraag? Dan krijg je snel en persoonlijk antwoord van je eigen contactpersoon.
KEKZ stemt het salarisproces volledig af op jouw wensen. Zo weet je zeker dat de salarissen betaald worden op het moment dat jij dat wil en krijg je voor jou relevante rapportages en informatie. Ook de loonverdeling komt netjes in je journaalpost.

KEKZ zorgt niet alleen voor de salarisverwerking, je krijgt ook toegang tot een digitale HR omgeving waar je je volledige personeelsadministratie zelf in kunt verzorgen. Zo kan jouw personeel onder andere zelf verlof aanvragen en hoef jij aanvragen alleen nog maar goed te keuren. Je beschikt dus altijd over actuele informatie over al jouw medewerkers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maandelijks lever je jouw mutaties en goedgekeurde uren aan. Die verwerken wij vervolgens in onze salarisadministratie, heel eenvoudig. Als we de salarisverwerking hebben afgerond, ontvang je van ons seintje dat alles klaar staat in jouw portaal en kun je zelf de betaalbestanden downloaden voor de salarisbetaling en de loonaangifte. Ook ontvang je een journaalpost, waarin we de loonkosten per locatie en opvangvorm inzichtelijk maken. Zo heb je maandelijks een helder overzicht van jouw loonkosten. Wij verzorgen ook de pensioenaangifte en de PAWW-aangifte.

Ons salarisadministratiepakket heeft een koppeling met een aantal planningspakketten van KidsKonnect (onder andere Flexkids en Portabase). Met die koppeling kun je mutaties en uren nog makkelijker aanleveren. Gebruik je een ander planningspakket? Ook geen probleem, dan halen we de informatie die we nodig hebben voor de salarisverwerking handmatig op. Onze salarisomgeving is ook eenvoudig te koppelen met verschillende boekhoudpakketten, arbodiensten en verzuimadministratiesystemen.

Wij werken standaard met NMBRS, maar kunnen je administratie ook verzorgen in AFAS, Youforce en Beaufort.

Kortom, met KEKZ haal je je eigen salarisadministrateur, op afstand, ‘in huis’.

Meer weten over salarisadministratie door KEKZ? 

Meer weten?

Benieuwd naar wat Kekz voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email