DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Door de Peutermonitor hebben zowel gemeenten als kinderopvangaanbieders zicht gekregen op het bereik en non-bereik van de voorschoolse opvang. Ze zien in een vroeg stadium of de subsidie die als voorschot is toegekend toereikend is en kunnen waar nodig bijstellen.
KidsKonnect Partners

Innovatie nul 13

Peuteraanbod, peuterbereik én financiën in één oogopslag

Wat doet de koppeling?

De Peutermonitor brengt alle informatie, die door de peuteropvang, kinderopvangaanbieders, de JGZ-organisatie en de gemeente wordt vastgelegd, bijeen in een beveiligde datakluis. Daar worden alle ingevoerde gegevens over de peuters uit de gemeente gecontroleerd, met elkaar vergeleken en in anonieme data omgezet. Vervolgens wordt deze data voor geregistreerde gebruikers beschikbaar gemaakt in overzichtelijke dashboards. Deze informatie over het peuteraanbod, het peuterbereik én de financiën is dus in één oogopslag beschikbaar. Zo biedt de Peutermonitor op elk gewenst moment een heldere kijk op het onderwijsachterstandenbeleid.
Door de koppeling met KidsKonnect worden gegevens van kinderopvangaanbieders geëxporteerd naar de Peutermonitor. Dit vereenvoudigt de data-aanlevering voor de Peutermonitor en ontlast kinderopvangaanbieders.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Innovatie nul13 voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email