DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Vanuit de samenwerking met Gouwe Academie biedt KidsKonnect de mogelijkheid om de methode Leer- en ontwikkelingslijnen 0-8 jaar te gebruiken voor het volgen van kinderen. Dit is een doorgaande leerlijn van 0-8 jaar, waarbij de eerste vier jaren geobservee
KidsKonnect Partners

Gouwe Academie

Leer- en ontwikkelingslijnen 0-4 jaar en Zien! voor BSO in KidsKonnect

De ontwikkelingslijnen Zien voor BSO in KidsKonnect

Naast een methode 0-4 biedt KidsKonnect ook de mogelijkheid om voor de BSO de methode Zien! van Gouwe Academie te gebruiken voor het volgen van kinderen vanaf 4 jaar. Deze methode focust op het sociale aspect, welbevinden en betrokkenheid. Ben je een organisatie die zoekt naar een manier om het observeren van kinderen vorm te geven voor de BSO, neem dan zeker contact op!

Wat doet de koppeling?

Vanuit KidsKonnect is het mogelijk een digitale overdracht te doen naar de school. Wanneer bekend is naar welke school het kind gaat is het mogelijk om via een digitale overdracht de dossiers over te zetten naar de ParnasSys omgeving van de school, zodat de docent verder kan waar de medewerker in de kinderopvang is gebleven! Uiteraard vindt deze overdracht plaats na digitaal akkoord van de ouder in KidsKonnect.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Gouwe Academie voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email