DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Gastouderaangifte.nl helpt gastouders bij hun administratie en belastingaangifte. Dankzij de koppeling met PortaBase worden facturen en uren automatisch doorgeboekt naar hun eigen online administratie. Gespecialiseerde boekhouders staan de gastouders bij met raad en daad.
KidsKonnect Partners

Gastouderaangifte.nl

Online administratiesysteem voor gastouders

FAGON

FAGON heeft veel ervaring in het begeleiden en coachen van gastouders. Gastouders zijn gedreven om dagelijks de allerbeste kinderopvang te bieden. Over de administratie en belastingzaken moeten zij zich geen zorgen te hoeven maken. FAGON begeleidt gastouders op vele fronten. Met Gastouderaangifte.nl is een nieuw online-platform gecreƫerd om snel en eenvoudig de administratie zelf te kunnen verzorgen. Wij helpen u daarbij. Daarnaast verzorgen wij voor u de jaarstukken en aangifte inkomstenbelasting. U heeft hier geen omkijken naar. Ook voor adviezen rondom het ondernemerschap, verzekeringen, etc. kunt u met ons contact opnemen.

Meer weten?

Benieuwd naar wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email