DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Snel, eenvoudig en rechtsgeldig offertes digitaal laten ondertekenen. Het onnodig printen van documenten, gegevens overtypen en het versturen van de documenten voorkom je hiermee. Ook verlies je geen kostbare tijd met wachten op ondertekende documenten. Het kan sneller, goedkoper en makkelijker.
KidsKonnect Partners

Evidos

Je laat alle documenten, zoals contracten, voorwaarden, verklaringen of toestemmingen digitaal ondertekenen door ouders.

Al tijdens een telefoongesprek met de (toekomstige) ouder kan een document ter ondertekening beschikbaar worden gesteld. Op die manier wordt de doorlooptijd teruggebracht van enkele weken tot slechts enkele minuten en kunnen beschikbare plekken snel worden opgevuld.

Het ondertekenproces is volledig integraal in onze oplossingen opgenomen. Je hoeft hiervoor geen aparte software aan te schaffen. Middels één druk op de knop wordt het proces automatisch uitgevoerd en kan de ouder snel de handtekening voor akkoord zetten.

Evidos en KidsKonnect

Zivko, Martijn en Merijn vertellen jou in deze video wat de waarde is van de samenwerking tussen KidsKonnect en Evidos! Wil jij hier meer over weten?Bekijk de video

Meer weten?

Benieuwd naar wat Evidos voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email