DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Stroomlijn al je bedrijfsprocessen met één systeem. Met de software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen. Zo heb je meer tijd voor échte belangrijke zaken.
KidsKonnect Partners

Afas software

Breng al je bedrijfsprocessen onder in één systeem Onderstrepen-een-systeem. Echte efficiëntie en kostenbesparing ervaar je pas wanneer je voor al je bedrijfsprocessen werkt met één systeem.

In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van Afas Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat er een hoger doel mee bereikt wordt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.
Wat doet de koppeling?
Financieel
De koppeling zorgt ervoor dat de gegevens in KidsKonnect en AFAS middels een export worden uitgewisseld. Het gaat hierbij om export van facturen, debiteuren, crediteuren en van incassomachtiging. Daarnaast kun je openstaande saldo importeren in KidsKonnect. Een proces dat op de achtergrond draait. Je hoeft de data dus niet in beide pakketten bij te houden.

Personeel (Flexkids en KidsVision)
Zodra de koppeling is ingericht kunnen de personeelsgegevens in KidsKonnect gesynchroniseerd worden met de personeelsgegevens in Afas Profit HRM. Synchronisatie houdt in dat personeelsleden uit Afas die nog niet bekend zijn in KidsKonnect worden geïmporteerd, inclusief hun personeelsgegevens.
Meer info over AFAS        

Afas en KidsKonnect

Jacco Weeda vertelt jou in deze video wat de waarde is van de samenwerking tussen KidsKonnect en Afas voor jou! Wil jij hier meer over weten?Bekijk de video

Meer weten?

Benieuwd naar wat AFAS voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email