NL EN
Demo aanvragenHome

KidsKonnect is de naam voor onze organisatie en software

KidsKonnect

Over ons

KidsKonnect is ontstaan door het samenvoegen van de beste software van Nederland. In 2019 zijn de organisaties Flexkids, Konnect, HHBrainware en TecSoft gefuseerd. In september 2020 is daar KidsVision aan toegevoegd. Gevolgd door het activiteitenplatform DoenKids en Portabase begin 2021. Hierdoor bieden wij een totaal oplossing voor iedere organisatie binnen de kinderopvang en gastouderopvang. 

KidsKonnect is een innovatief softwarebedrijf voor de kinderopvang. Met ruim 100 medewerkers ontzorgen en ondersteunen wij kinderopvangorganisaties met ons slimme, gebruiksvriendelijke en flexibele product. Deze bestaat uit kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie aangevuld met de bijbehorende portalen. De software beschikt over een koppelplatform, waardoor de software naadloos in elkaar overloopt en het koppelen met andere software kinderlijk eenvoudig is.

Missie

KidsKonnect stelt jouw kinderopvangorganisatie in staat zich optimaal te wijden aan jouw kerntaak: de opvang en ontwikkeling van het kind. Wij doen dit door álle betrokkenen in de kinderopvang middels goede software te voorzien van de juiste informatie die ze daarvoor nodig hebben. Altijd en overal!
Proactief

Proactief

Met een team van professionals kijken wij vooruit, denken we na over de toekomst en ontwikkelen dit in onze software.
Passie voor de klant

Passie voor de klant

Naast passie voor software hebben wij passie voor onze klant. Iedereen betrokken bij de kinderopvang ondervindt voordeel door het gebruik van onze software.
Partnership

Partnership

Door samenwerken word je sterker! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners om een optimale softwareoplossing te kunnen bieden.
Innovatief

Innovatief

Elke dag zijn wij bezig met wat jij in de toekomst nodig hebt! Wij denken vooruit en ontwikkelen veilige software die jij morgen nodig hebt.
Excellent

Excellent

Wij gaan alleen voor het beste! Dit zie je niet alleen terug in onze software, maar ook bij onze dienstverlening, de veiligheid en onze mensen!

Betrouwbare software voor de kinderopvang

In 2019 is KidsKonnect ontstaan door de fusie met Flexkids, Konnect, TecSoft (The Nanny) en HHBrainware (Kocon). In september 2020 is daar het merk KidsVision aan toegevoegd, gevolgd door DoenKids en Portabase begin 2021.  

Alle merken hebben ruime ervaring in de markt. We kunnen dus stellen dat KidsKonnect bewezen betrouwbaar is.  

Werken bij KidsKonnect

Wil jij werken bij de leukste softwareleverancier voor de kinderopvang? Met ruim 110 collega’s bouwen wij dagelijks aan nog betere, innovatievere en slimmere software.

Heb jij de skills én de drive om ons hierbij te helpen? Check dan nu onze vacatures

Bekijk onze vacatures
Werken bij KidsKonnect

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website