DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Request demoPartners
Rovict is an ICT service provider that focuses on education. Rovict does this in primary and secondary education with its own products and services. In MBO and HBO with advice, project management and interim management.
KidsKonnect Partners

Rovict / Esis

Space for Education

What else does Rovict do?

Het snijvlak van Onderwijs en ICT is ons werkterrein. Dat is een breed en dynamisch domein. ICT is een drijvende kracht binnen het onderwijs. Dat geldt zowel voor het feitelijke leerproces als de  ondersteunende processen. Het is belangrijk dat scholen daarbij tijdig de juiste keuzes maken. Wij adviseren u graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen die hier aan verbonden zijn. Kiezen is één kant van de medaille. Daarna volgt een proces van inbedden in de organisatie. Dat  vereist naast kennis over het onderwijs vaak ook het nodige trekken en duwen binnen de organisatie.  Rovict levert projectleiders en interimmanagers, die daar in het onderwijs veel ervaring mee hebben.

Know more?

Benieuwd naar wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Send an email