NL EN
Demo aanvragenHome

Werk kan zoveel leuker en beter

In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van Afas Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat er een hoger doel mee bereikt wordt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.
Wat doet de koppeling?
Financieel
De koppeling zorgt ervoor dat de gegevens in KidsKonnect en AFAS middels een export worden uitgewisseld. Het gaat hierbij om export van facturen, debiteuren, crediteuren en van incassomachtiging. Daarnaast kun je openstaande saldo importeren in KidsKonnect. Een proces dat op de achtergrond draait. Je hoeft de data dus niet in beide pakketten bij te houden.

Personeel
Zodra de koppeling is ingericht kunnen de personeelsgegevens in KidsKonnect gesynchroniseerd worden met de personeelsgegevens in Afas Profit HRM. Synchronisatie houdt in dat personeelsleden uit Afas die nog niet bekend zijn in KidsKonnect worden geïmporteerd, inclusief hun personeelsgegevens.

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website