NL EN
Demo aanvragenHome

Samen herinneringen maken en bewaren

Van Madelief heeft een koppeling met de OuderApps van KidsKonnect. Daardoor kunnen ouders in een paar klikken hun eigen fotoboek samenstellen met de foto’s die op de kinderopvang zijn gemaakt. Ouders zijn vaak druk en komen om in de foto’s van hun kinderen. Samen met jouw kinderopvang kunnen we het bewaren van herinneringen een stuk gemakkelijker voor hen maken. Extra leuk is dat het om dierbare momenten gaat waar zij als ouder nooit bij aanwezig zijn.
 
Wat doet de koppeling?
Zodra er toestemming is om het Ouderportaal van KidsKonnect te koppelen, kunnen de ouders inloggen bij Van Madelief via de OuderApp. Hier geven ze aan van welk kind en van welke periode ze een fotoboek willen ontvangen. Wij stellen vervolgens met liefde het boek samen, dat ze nog kunnen aanpassen als ze dat willen. Wanneer ze helemaal tevreden zijn, ligt het fotoboek binnen 5 werkdagen in hun brievenbus.

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website