NL EN
Demo aanvragenHome

KOO > Kinder Opvang Online: Krachtige websites voor kinderopvang met volledige integratie van KidsKonnect

Volledige integratie KidsKonnect
De gegevens en data worden op een unieke wijze uitgewisseld, waardoor de informatie op de website als in KidsKonnect up-to-date blijven. De formulieren op de website zijn bijvoorbeeld direct gekoppeld aan de sales funnel van KidsKonnect.

Krachtig en doelgericht design
Elke KOO website krijgt zijn eigen ontwerp en uitstraling. Dit kan op basis van de huidige huisstijl, een opgefriste huisstijl of een geheel nieuw ontwerp. Wij begrijpen wat je (online) wilt bereiken en kunnen snel en efficiënt jouw unieke website ontwikkelen.

Slimme technische oplossingen
Kenmerkend voor onze websites zijn de slimme technische oplossingen, snelle en veilige systemen en de betrouwbaarheid. Wij werken met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem dat speciaal is afgestemd op de kinderopvang.

Betrouwbare partner
Wij staan voor heldere afspraken en een eerlijke prijs. Door de korte lijnen schakelen wij snel en doeltreffend. Wij helpen je verder. Ook na oplevering van de website staan wij voor je klaar met support, veiligheid checks, hosting en verdere doorontwikkeling.
  • Tijdwinst en gemak
  • Uniek en hoogwaardig design
  • Speciaal voor Kinderopvang
  • Betrouwbaar: bewezen resultaten

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website