NL EN
Request demoHome

KidsKonnect en Deona bundelen de krachten voor de Vlaamse markt

Vrijdag 27 augustus 2021 is de eerste internationale stap gezet. KidsKonnect breidt uit over de grens en neemt de Belgische marktleider op het gebied van kinderopvangsoftware over.
Deona biedt software voor de administratie, oudercommunicatie en planning van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Het bedrijf uit Vlaanderen begon in 2011 met het digitaliseren van de eerste kinderdagverblijven in de regio Antwerpen en is sindsdien uitgegroeid tot de één van de grootste aanbieders in België.

Patrick Vrydaghs, general manager van Deona: 'Ik ben blij dat Deona nu onderdeel is van de KidsKonnect familie. Hiermee kunnen wij rekenen op de waardevolle know-how en expertise vanuit hun ervaren team. Daarnaast kunnen wij onze oplossingen nog beter aanpassen voor de markt.

Michiel Cornelissen, CEO van KidsKonnect: ‘Ik ben trots dat we deze stap zetten en onze diensten kunnen aanbieden aan de Vlaamse markt. En daarnaast dat we ook in België met onze software een actieve bijdrage kunnen leveren aan de toegevoegde waarde die de kinderopvang speelt bij de ontwikkeling van jonge kinderen.’  

Het gehele team van Deona blijft aan boord om de missie van KidsKonnect te ondersteunen in België. De kinderopvangbranche voorzien van goede software, welke werk uit handen neemt, zodat zij zich kunnen richten op waar het om gaat, de opvang en ontwikkeling van het kind.

Demo

Curious what KidsKonnect can do for you? Fill in the form and we will contact you as soon as possible for a free demo.
Request demo
All rights reserved KidsKonnect
Created by Clic.nl
This website uses cookies