NL EN
Request demoHome

A lasting memory with Van Madelief

Van Madelief
In de OuderApp worden dagelijks tientallen foto's geüpload van de kinderen die worden opgevangen. Foto's die ouders op de hoogte houdt van de avonturen van hun kroost, maar die verwijderd worden zodra hun kind de opvang verlaat. Wat nou als we van deze dierbare herinneringen een prachtig fotoboek maken? Dat kan nu door de samenwerking met Van Madelief!
Koppeling met Ouderportaal
Van Madelief heeft een koppeling met de OuderApps van KidsKonnect. Daardoor kunnen ouders in een paar klikken hun eigen fotoboek samenstellen van de kinderopvangfoto’s. Zo maken we samen het bewaren van de herinneringen van de opvang een stuk gemakkelijker.

Deze gratis fotoboekmodule is voor alle kinderopvangorganisaties, die gebruik maken van KidsKonnect.
Hoe werkt het? 
Het is heel simpel! Na toestemming om de OuderApp van KidsKonnect te koppelen met Van Madelief, kunnen de ouders inloggen bij Van Madelief via de OuderApp.

Hier geven zij aan van welk kind en periode zij een fotoboek willen ontvangen. Vervolgens wordt het boek met liefde samengesteld door Van Madelief, waarna de ouder de gelegenheid heeft deze nog aan te passen. Wanneer zij geheel tevreden zijn, ligt het fotoboek binnen 5 werkdagen in de brievenbus. 

Demo

Curious what KidsKonnect can do for you? Fill in the form and we will contact you as soon as possible for a free demo.
Request demo
Created by Clic.nl
This website uses cookies